avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calitatea procesuala pasiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calitatea procesuala pasiva

intr-un prces de recurs privind uzucapiunea de 30 ani ,recurenta care ridica exceptia ca nu are calitate procesuala in cauza este normal sa atace si fondul cauzei? Consider ca nelimitandu-se exclusiv la exceptia ridicata ,pe care sa o motiveze, atacand si fondul cauzei inseamna ca s-a constituit si este parte procesuala pasiva.
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 18:45, 3 Mai 2010
NU. Eu cred ca formuleaza aparari pe cale principala in sensul ca isi mentine si sutine exceptia lipsei calitatii procesuale pasive dar, pentru situatia in care instanta ar trece peste aceasta sustinere, se apara pe fond.
Nu inseamna ca isi recunoaste calitatea.

succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer calitate procesuala pasiva dupa pronuntarea pe fond dar inainte de recurs Ileana Schwarz Ileana Schwarz Va consult in urmatoarea problema de procedura. 1. obtin la fond hotarare favorabila 2.calea de atac este recursul 3.paratul face recurs si invoca lipsa ... (vezi toată discuția)
Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului x ca neîntemeiată Mir25 Mir25 Ce anume inseamna :\"Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului X ca neîntemeiată\"? La cursurile de drept calitatea procesuala ... (vezi toată discuția)
Rog explicatie lilicrin lilicrin Cand formulez recursul la o solutionare in care se respinge plangerea formulata de catre mine pentru anularea unui proces-verbal ce trebuie mai exact sa fac? ... (vezi toată discuția)