am pe firma un contract de leasing pentru o masina, am cedat folosinta masinii printr-un contract de novatie unei alte firme. contractul de novatie nu l-am adus la cunostinta firmei de leasing. cel care acum foloseste masina imi plateste mie ratele, prin refacturare, eu la rindul meu platesc firmei de leasing. nu s-a facut cesiunea deoarece firma noua nu indeplinea conditiile pt leasing. asa a mers cam 1 an. acum de citeva luni nu-mi mai plateste facturile ce eu le emit prin refacturare. am trimis somatii si notificari. nu a dat curs la nimic. cum pot reintra in posesia masinii, eu fiind utilizatorul de drept cf contractului dintre mine si firma de leasing ? daca o vad in oras, pot sa ma urc in ea si sa o aduc la sediul nostru ? am a 2-a cheie. ma poate acuza de ceva cel caruia i-am dat spre folosinta masina ? nu pun aici sub semnul intrebarii contractul de novatie. aia este ceva intre mine si firma de leasing, cel mult acestia ma pot trage la raspundere.
Actiune in Instanta...alta solutie nu aveti....aveti grija sa aveti si somatiile cu nr. de inregistrare.Cereti si daune....aratati pierderile suferite in urma contractului neonorat!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Help!!!!!!!
Alina Tabara
am intalnit urmatoarea situatie: avem un debitor care are o masina in leasing,
seful meu vrea un ctr. de prestari servicii transport/ contract de ... (vezi toată discuția)