avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... hotarire oug119-2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

hotarire oug119-2007

Buna seara, societatea noastra a fost obligata de judecatorie (ordonanta de plata oug119) sa achite o datorie fata de o companie cu care am colaborat. Am inregistrat contestatie in anulare si avem termen in septembrie 2010. Va rog sa-mi spuneti parerile dvs. daca cealalta companie poate sa ne oblige prin executor sa achitam datoria inainte de finalizarea contestatiei. Va multumesc mult de ajutor! :help:
Nu. Pana nu avea fondul investit nu va putea sa va execute. Iar fondul nu este investit pentru ca ati introdus... aici e interesant: ce ati introdus? :) Cerere in anulare ati introdus?
Va multumesc pentru raspuns!! Da, cerere de anulare am introdus.
Mais atention la conturi. Pot incerca sa va popreasca.
Se poate incepe executarea.
Potrivit art. 13 alin. 3 din OUG 119/2007, "cererea in anulare nu suspenda executarea." Cu alte cuvinte, creditorul poate pune in executare hotararea obtinuta, chiar daca dvs. ati formulat cerere in anulare.

Potrivit aceluiasi articol, "suspendarea va putea fi incuviintata, la cererea debitorului, numai cu dare de cautiune, al carei cuantum va fi fixat de instanta". Astfel, in cazul in care creditorul incepe executarea silita, puteti solicita suspendarea executarii silite dar veti fi obligat la plata unei cautiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119/2007 bluejazz bluejazz Buna Ziua.Am si eu o nelamurire pe care sper sa o rezolv aici. O hotarare data in baza OUG 119/2007 in favoarea creditorului, poate fi executata in situatia ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare oug119/2007 manuelle manuelle Buna ziua. Explicati-mi , va rog, un aspect: in calitate de debitor am o ordonanta de plata ce prevede termenul de plata la 30 zile de la comunicare, ... (vezi toată discuția)
Recuperare cautiune la contestatia de executare silita cipriq cipriq se poate recupera cautiunea depusa la cererea de suspendare a executarii silite? daca da, exista posibilitatea ca aceasta sa fie luata de creditor in cazul ... (vezi toată discuția)