avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot face titlul de proprietar daca am titul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot face titlul de proprietar daca am titul de mostenitor?

Buna seara,

Doresc sa stiu care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a obtine un titlu de proprietar. Mentionez ca am doar titlul de mostenitor pe pamantul si casa parintilor mei.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: geomih , utilizator 09:02, 5 Mai 2010
interesati-va la o firma locala care face cadastru. ei vor face si intabularea. pretul depinde de mai multi factori: zona, suprafata imobilului, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa veche din 1955 plus terenuri aferente locuintei scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Bunica mea de 66 de ani are un certificat de mostenitor dupa ambii parinti pentru o casa cumparat de acestia in 1955 cu chitanta de descarcare si ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor - succesiune - act de proprietate valy13 valy13 Buna ziua, Am nevoie de un sfat in urmatoarea situatie: - tatal meu a mostenit de la parintii lui terenul si casa in care locuieste (succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac acte la casa si nu stiu cum monikuttza892007 monikuttza892007 mama a primit de la bunica o casa dar problema este ca nici bunica nu avea acte pe ea,dar la primarie a platit pe numele ei casa,acum bunica a decedat si nu ... (vezi toată discuția)