avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... furnizare informatii confidentiale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

furnizare informatii confidentiale

Buna ziua,
Ma confrunt zilele astea cu o problema. Am un contract cu o firma x pentru prestari servicii. Aceasta firma imi cere sa dezvalui unele informatii cu privire la furnizorii mei, documente, sume platite si facturi primite de la acesti furnizori. Cu o parte din furnizori am angajamente de confidentialitate cu altii nu (dar o sa fac si cu ei). Are dreptul legal ca firma x sa ceara asa date? Practic ii dau afacerea pe tava si contractul nu-si mai are locul si oricine din acea firma imi poate lua locul pe firma lui sau a unor interpusi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:55, 3 Aprilie 2007
este normal ca firma sa se intereseze sa nu plateasca servicii pentru alte persoanse decat cele din firma sa.
La urma urmei e vorba de banii firmei:O
Da, corect sa-ti verifici angajati...
Dar atunci problema se rezolva exact pe dos... Tu asta, grijuliul, trimite-mi TU mie lista angajatilor TAI pe care ii vei trimite la mine si eu verific daca Gheorghe a fost invitat la bal.. Si daca a venit Vasile in locul lui Gheorghe, atunci eu o sa-ti povestesc ..la sfarsitul sejurului...si daca te pasioneaza n-ai decat sa ti-l tragi tu singur de urechi pe Vasile al tau si eventual sa-l pui la plata.
pai eu spuneam altceva?#-o
Multumesc pentru raspunsuri.
Problema s-a rezolvat. De fapt si-au dat si ei seama cum sta treaba. In loc sa imi fac treaba, trebuie sa le urmaresc angajatii sa vaz daca pleaca sau nu, sau daca se duce altcineva in locul lor la hotel. In plus de asta trebuiau facute situatii peste situatii care imi bloca activitatea.
Cu multumiri, Kornel
noi avem o metoda mai simpla.....la hotelul unde stau de obicei solicitam acestuia sa anexeze facturii....cine, cati ...cat....si nu am avut probleme...si angajatii stiu ca daca nu cer si nu aduc anexa....nu decontam...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fara tva ? kerekesmargo kerekesmargo o casa de copiii( non profit ,inregistrat ca platitor de tva) primeste bani de la o fundatie din UE (neplatitor de tva) pentru acoperirea cheltuielilor privind ... (vezi toată discuția)
Exista servicii turistice fara cazare? croberta croberta Exista servicii turistice fara cazare ? Daca pe o factura este inscris prestari servicii turistice in perioada....., se intelege ca obligatoriu in aceste ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)