avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Buna ziua,
In anul 2008 am lucrat cateva luni la o firma care intermedia creditele. am avut un contract, am obtinut un venit, pentru care trebuia sa platesc un impozit. In 2009 am fost la Administratia Financiara, am completat formularul respectiv si am declarat venitul pe anul 2008. L-am intrebat pe cel caruia i-am inmanat declaratia de venit, cand trebuie sa platesc impozitul, si mi-a respuns cu un sictir specific acestui gen de angajati ca trebuie sa astept sa imi vina ceva acasa. Pana acum nu a ajuns nici o foaie de la ei. Asa se intampla de obicei? Care este perioada de asteptare? Imi este teama sa nu ma trezesc cu penalizari direct. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 09:16, 5 Mai 2010
Mergeti la Administratia Financiara ,la compartimentul Informatii contribuabili.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-uri / impozitare in baza nomelor de venit rasaritcdumitru rasaritcdumitru Tin in mod expres sa MULTUMESC, siteul-ui AvocatNet si tuturo colaborotarilor sai pt. ajutorul primit prin intermediul postarilor/notificarilor promte \"la ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitatea de agent de asigurari - declaratie separata ?? ContSters59011 ContSters59011 Buna ziua ! Va rog sa ma indrumati si pe mine cu urmatoarea problema : sunt salariata si mai am un contract de colaborare ca agent de asigurari non viata, ... (vezi toată discuția)
Cass venituri din 2007 si 2008 burebista7 burebista7 Later edit: Ma refeream la CASS In urma cu 5 ani, in 2007 si 2008 m-am inscris la pensii private, ca sa inscriu oameni la randul meu pt pensiile private. ... (vezi toată discuția)