avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutooor..PRobleme donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutooor..PRobleme donatie

Ma intereseaza implicatiile unei donatii.Donatia s-ar face intre mine si matusa tatalui meu.As vrea sa stiu cat costa (la notar si in alta parte daca este cazul),ce riscuri implica,daca se poate face...(ma refer aici la faptul ca am auzit ca nu se poate face decat intre rude de un anumit grad) Va multumesc...macar aici sa primesc un raspuns cat de cat clar...am intrebat pe 100 de forumuri si nu m-am lamurit nimeni cum trebuie..........
Cel mai recent răspuns: cristinaturcu259 , utilizator 13:28, 19 Martie 2007
ok va multumesc tuturor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie imobil tibors tibors Va rog, cat sau ce taxe sunt platibile in cazul donatiei facute de cumnatul meu ( un imobil casa + teren) ?. Exista posibilitatea unor scutiri de taxe ? (vezi toată discuția)
Costuri contract de vanzare cumparare daniel anca daniel anca Buna ziua tuturor. va trebui sa fac un contract de vanzare cumparare intre mine si mama mea pe o portiune de casa. nu am apucat sa vb inca despre costurile si ... (vezi toată discuția)
Donatie vs vanzare-cumparare vs contract de intretinere laur2012 laur2012 Buna ziua. Va rog spuneti-mi care din cele trei variante implica taxe / costuri / impozite / onorarii notariale mai mici, daca o mama doreste sa treaca ... (vezi toată discuția)