avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investirea cu titlu definitiv si irevocabil unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investirea cu titlu definitiv si irevocabil unei hotarari judecatoresti

cererea de legalizare a unei hotarari judecatoresti de divort poate fi facuta de o alta persoana decat cea in cauza(persoana divortata). am hotararea de divort. este necesar actul de identitate al persoanei divortate sau doar fac cererea in numele ei.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:38, 4 Mai 2010
daca esti avocat sau ai imputenicire notariala pot face cerere in numele ei si nu ai nevoie de buletinul ei ci de al tau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea hotararii de divort pronuntata in strainatate ContSters60480 ContSters60480 As dori sa obtin recunoasterea hotararii de divort pronuntata in SUA, Texas in 2001. Intre timp m-am recasatorit, iar obtinerea recunoasterii hotararii de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa ramanerea definitiva a hotararii de divort- termen/ sanctiune AniOevet AniOevet Buna ziua, revin la dvs cu o noua intrebare. Am primit hotararea de divort in luna martie, timp de 30 de zile am avut drept la apel insa nici eu si nici ... (vezi toată discuția)
Urgent, urgent,urgent dupa divort, poate sa-si pastreze fosta sotie numele sotului chiar daca acesta este casatorit cu altcineva???? flori2 flori2 Fosta sotie a sotului meu nu a revenit la numele avut anterior casatoriei dupa pronuntarea divortului chiar daca acest lucru este mentionat in hotarirea ... (vezi toată discuția)