avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager si unul dintre vanzatori bolnav de dementa

cam cat dureaza un astfel de proces si daca a mai trecut cineva printr-o situatie similara doresc sa imi spuna cum s-a solutionat.
va referiti la anularea unui contract, va rog sa dati mai multe detalii, un proces poate dura o luna sau poate dura 5 ani depinde de obiect
Tatal avea un frate doar din partea tatalui care a decedat in urma cu 2 ani,iar fosta lui concubina a avut "grija" de bunicii mei si in urma cu 1 an si 6 luni au facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager.Pe 15 aprilie 2010 bunicul meu a decedat si atunci am aflat ca bunica (mama vitrega a tatalui meu )se afla internata la un azil de batrani.Am inceput sa adun documente si am toate actele care dovedesc ca bunica mea sufera de dementa ,parkinson si alte boli mentale,iar diagnosticul il are din 09.01.2006.
INTREBAREA MEA ESTE: pot ataca actul de vanzare cumparare si pot avea castig de cauza daca bunica mea era bolnava in momentul semnarii contractului si nu a fost vazuta de catre un medic inainte de a semna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager myryam myryam Buna seara,sunt noua pe acest site si am o mare problema si doresc niste raspunsuri. Tatal avea un frate doar din partea tatalui care a decedat in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care bunicul patern al copilului meu, ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, in cazul in care bunicul patern al copilului meu, bunic ce are 75ani si sufera de boala Parkinson cu Dementa si are certificat de handicap pe ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum trebuie sa procedez uimita uimita In urma cu 16 ani tatal meu a decedat. Era divortat de mama mea, iar eu mai am inca un frate. Tatal meu mai are un singur frate, care la un timp dupa ... (vezi toată discuția)