avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare locuinta

1.In momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare a unei locuinte se face obligatoriu si intabularea acesteia sau se poate face si ulterior ?
2.Daca se poate face si ulterior acest lucru implica si taxe mai mari sau nu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:51, 4 Mai 2010
De regula cine cumpara un imobil, are interesul sa se inscrie cu dreptul sau de proprietate astfel dobandit , in cartea funciara. Insa, o poate face cand doreste , ulterior cumpararii. Nu plateste taxe mai mari decat cele practicate, daca nu o face intr/un anumit termen.
AM PUS GRESI INTREBAREA 2..EA SE REFEREA LA FAPTUL CA IN CAZUL IN CARE SE INTABULEAZA ULTERIOR ACEST LUCRU ATRAGE DUPA SINE CHELTUIELI MAI MARI DECAT DACA S-AR INTABULA IN MOMENTUL VZ?
...VEDEM CU MINTEA DAR SIMTIM CU SUFLETUL=D>
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Legal nu sunt prevazute preturi de cost distincte pentru solicitarea CF,conditionat de momentul solicitarii
da se face obligatoriu de catre BNP care autentifica contractul de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie noua Deltaco2009 Deltaco2009 Am si u o intrebare. Am o societate de constructii si am construit in regie proprie o casa pentru vanzare. In cazul in care o vand, este absolut necesar sa o ... (vezi toată discuția)
M,x si a-ctr de vanzare cumparare...se poate?? Dahrma Dahrma O persoana Maria are garantie personala la banca.In prezent nu detine nimic pe numele ei,insa...o persoana Xenia doreste sa-i vanda o casa cat de curand,Maria ... (vezi toată discuția)
Reducere taxa intabulare in prezenta unui avocat lidiahatos lidiahatos Mi-a spus cineva ca, daca in momentul intabularii la notar a unui apartament (in momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare) iau cu mine un avocat pot ... (vezi toată discuția)