Spuneti-mi va rog in situatia in care se achizitioneaza bunuri cu factura fiscala, care ulterior s-au vandut cu bon fiscal, ar mai fi necesara depunerea declaratiei 394 ?
Daca da, pentru declaratia 394 nedepusa in ianuarie 2009 , care ar fi amenda pentru depunere ? Tot aceea cuprinsa intre 12.000 si 14.000 lei ?
Multumesc anticipat
Multumesc
As putea sa suspend activitatea firmei la Reg. Com. chiar daca nu am aceasta declaratie depusa ? Firma nu are datorii catre bugetul de stat, doar declaratia 394 in ianuarie 2009 si bilantul la iunie pe 2009. Contabilul firmei nu si-a indeplinit toate indatoririle si acum incerc sa gasesc o rezolvare.
Va multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratie 394
hingheru
Buna ziua,
Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Amenda 390
office.carmen
Ma confrunt cu urmatoarea situatie : declaratie 390 nedepusa la trimestrul II 2008.Eu nu le mai conduc evidenta din 1 iulie 2008.Societatea mi-a adus la ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.