avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ma poate obliga angajatorul sa particip la inventar in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ma poate obliga angajatorul sa particip la inventar in alta localitate?

Buna seara
va rog ajutati-ma cu un raspuns, daca se poate pana maine...
Am o prietena angajata la o firma din Buc cu fct analist relatii cu clientii.
O pot obliga patronii sa participe la un inventar in Craiova, 3 zile (vi, sb si dum) in conditiile in care ea nu are gestiune?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 10:50, 10 Mai 2010
Va multumesc.
Buna ziua,
va rog ajutati-ma cu un sfat, sefii prietenei mele, obliga toti salariatii sa semneze o noua fisa de post, amenitandu-i cu demisia pe cei care nu vor sa semneze.

In fisa postului - Operator Servicii Clienti, au introdus fraza de mai jos, care obliga angajatul sa vina la munca inclusiv in zilele de week-end si la orice ora...

• Raspunde la cerintele de prezenta la program in intervalele de timp si in zilele solicitate de companie, in functie de planificarea realizata la nivelul departamentului. Intrucat activitatea departamentului depinde de respectarea intocmai a acestor planificari, angajatul are responsabilitatea de a se informa zilnic cu privire la eventualele modificari aduse in programul sau zilnic de lucru si de a se prezenta la serviciu cu suficient timp inainte de inceperea activitatii propriu-zise. Eventualele abateri de la acest program trebuie agreate cu managerul cu condiţia insa ca acestea sa se conformeze regulamentului intern.

ce ne sfatuiti, ce implica aceasta formulare, care a parut suspecta tuturor angajatilor, si le este teama sa nu ii oblige la prezentarea obligatorie in urma asumarii noii FP.

Motivul pt care sunt chemati la ore suplim, sau in zilele de week-end, nu coincide cu atributiile pe care le au la fct ocupata, mai exact, sunt chemati in fiecare week-end pt inventar.

Week-end-ul trecut, prietena mea nu s-a prezentat la inventar (de la Buc- Craova) si i-a cerut o adev de la med de fam ca este inapta de munca pt sb si dum....


Va rog, daca se poate sa-mi raspundeti, ea trebuie sa semneze azi, (trebuia sa semneze de vineri, dar i-a amanat cat a putut...)

Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere ContSters74221 ContSters74221 salaraitii care prin natura locului de munca trebuie sa lucreze sambata sau duminica ,sunt indreptatiti sa primeasaca doua zile libere pt o zi lucrata in ... (vezi toată discuția)
Se considera absente nemotivate zilele libere? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Daca angajatorul a solicitat prezenta unui angajat, in zilele libere (sb si dum) delegandu-l pe acesta sa participe la inventar si angajatul a ... (vezi toată discuția)
Dilema IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul meu (statul) ma poate obliga in vreun fel sa semnez un act in care mi se da in gestiune tot \"locul de ... (vezi toată discuția)