avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Restructurarea postului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Restructurarea postului

Lucrez in cadrul unei intitutii de asistententa sociala care are personalitate juridica. Incepand cu data de 1 iunie, Consiliul Judetean a hotarat restucturarea institutiilor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Asadar, postul meu se restrucureaza si voi fi transferat in cadrul unei unei alte institutii similare. Ce se intampla cu concediul meu de odihna neefectuat (pe anul acesta)? Dar cu cele 10 zile ramase neefectuate de anul trecut?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 23:46, 4 Mai 2010
le pueti efectua in perioada ramasa pana la 1 iunie, important este sa faceti cerere,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna carmen_dida carmen_dida Buna ziua. Va scriu in legatura cu o situatie in care ma aflu, legata de plata zilelor de concediu neefectuat. Lucrez in ... (vezi toată discuția)
Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna vavas vavas Buna seara ! In urma unui conflict de munca am dat in judecata angajatorul .Am castigat procesul cu angajatorul si toate drepturile de care as fi beneficiat ... (vezi toată discuția)