avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna

Este cazul sa mentionez in contractul individual de munca,diurna?Aceasta va fi diferita la fiecare salariat.Este vorba de personalul dintr-o companie aviatica.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 12:39, 5 Mai 2010
puteti face un act aditional la contractul de munca pentru fiecare salariat in care sa mentinonati si diurna daca aceasta este diferentiata pe fiecare salariat in parte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna in clauza de reziliere a contractului Claudiu Bran Claudiu Bran Buna ziua, Actul aditional la contractul de munca spune ca angajatul este obligat sa ramana o anumita perioada de timp in firma. Daca acest contract ... (vezi toată discuția)
Clauza profesionala vladislav05 vladislav05 Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital german. Problema este ca pentru a-mi putea desfasura activitatea am fost trimis la compania mama, unde am ... (vezi toată discuția)
Calcul diurna externa craiova craiova buna ziua, lucrez la o companie multinationala de transport in departamentul comercial si plec des in calatorii de afaceri in afara Romaniei. Am remarcat ... (vezi toată discuția)