avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se pierde indemnizatia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se pierde indemnizatia?

Buna ziua,
Sunt insarcinata si mai am 2 luni pana la nastere. Vreau sa stiu, in situatia in care sunt salariata si in acelasi timp sunt si administratorul unei firme, exista vreo problema?
POt pirde indemnizatia de crestere copil? Trebuie sa renunt la firma?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ginutz_a , utilizator 14:35, 5 Mai 2010
nu am contract la firma unde sunt administrator.Am contract de munca la alta firma si acela va fi suspendat pe durata cresterii copilului.
Problema era cu firma la care sunt administrator, daca influenteaza in vreun fel indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru asociat unic si administrator corina01 corina01 buna ziua, sunt asociat unic si administrator la o firma,dar si angajata cu carte de munca la aceasta firma. acum sunt insarcinata in 2 luni si ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ingrijire copil luci80 luci80 Caz : o persoana este asociat unic si administrator intr-un SRL, nu beneficiaza de dividende si este angajat cu contract de munca in alta societate, in cazul ... (vezi toată discuția)
Gravida cu firma,fara plata asigurarilor in ultimii ani Pavelnina Pavelnina Cum trebuie sa procedeze o gravida care are o firma cu venituri mici,sub salariul minim brut ,fara asigurari medicale platite in ultimii ani,dar care are sotul ... (vezi toată discuția)