avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare conform modificarilor legislative
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare conform modificarilor legislative

Angajatul X indeplineste conditiile de pensionare pt. limita de varsta la data de 25 mai a.c.
Cand ii depune dosarul la CP angajatorul?
Cand emite angajatorul decizia de constatare a situatiei privind pensionarea?
Ce inscrie angajatorul in carnetul de munca al respectivei persoane inainte de trimiterea dosarului?
Toate aceste intrebari, avand in vedere modificarile legii 19/2000 si ale codului muncii - incetarea de drept a cim.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:00, 6 Mai 2010
Cititi discutia de mai jos, veti gasi raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.
Si noi incercam sa ne lamurim in privinta punerii in practica a Legii nr. 49/2010.

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand mai trebuie sa lucrez daca am depus cererea de pensionare? Ion Nicolaie Ion Nicolaie am implinit varsta de pensionare pot iesi la pensie ... INTREBARE : dupa ce am depus cererea de pensionare pana cand trebuie sa lucrez? (vezi toată discuția)
Dosar pensionare anticipata respins madachivu madachivu Sunt nascut pe 19 octombrie 1949 si in septembrie anul trecut am depus dosar de pensionare anticipata. Cu cateva saptamani in urma am primit si ... (vezi toată discuția)
Din nou legea 49/2010 Ank27 Ank27 http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=19546 .. va atasez un articol aparut azi pe avocatnet.ro, legat de care am o nedumerire..daca dosarul de ... (vezi toată discuția)