buna ziua,
Ma numesc Tudorache Sara sunt din Brasov, iar acum vreo 2 ani, fratele meu mai mic a fost implicat intr-un accident auto cu victima, in Suceava, ma rog a urmat procesul..., si in data de 03.03.2010 s-a emis sentinta finala. In data de 01.04.2010, Judecatoria Suceava s-a sesizat din oficiu ca unul din descendentii victimei a fost omis de pe sentinta, asa ca au emis o decizie anexa la sentinta in care explicau ce s-a intamplat(ca au uitat de un descendent) si au stabilit aceleasi drepturi dar pentru 4(patru) descendenti in loc de 3(trei) cum era pe sentinta initiala. Acum, adica in data de 27.04.2010, cei de la SC ASIGURAREA ROMANEASCA- ASIROM SA, au facut apel pentru ca la sfarsitul dipsozitiei se spune:"....se va trece in baza art. 14 si art. 346 C.p.p. raportat la 998, 999 C.civ si art. 49, 50 si 55 din Legea 136/1995 admite in parte actiunea civila formulata de partile civile xxxxx, xxxxy, xxxyy si xxyyy, toti patru domiciliati in ......, si obliga asiguratorul SC ASIGURAREA ROMANEASCA- ASIROM SA cu sediul....... la plata sumei de 15.000 de lei reprezentand daune materiale si 30.000 de lei daune morale."
Acum ce nu inteleg eu este:
1. Care este termenul legal al apelului in acest caz?
2.Ce i se intampla/poate intampla fratelui meu in aceasta situatie?? -tin sa mentionez ca el/noi am platit fiecarei parti vatamate (persoane fizice si juridice) sumele pe care au considerat ei ca le datoram pentru ce s-a intamplat, obtinand de la ei si declaratie semnata ca nu mai au alte pretentii.
3.Cei de la asigurari ce ar putea urmari cu acest apel????(cand s-a intamplat ce s-a intamplat fratele meu avea asigurarea platita la zi).
multumesc de raspuns
insa fratele meu a fost citat, deci in mintea mea ar trebui sa fie prezent, dar se poate sa mearga doar avocatul sau nu ???? sau cum se procedeaza
Solutie fond
irinusha_cristea
in cazul unui accident rutier soldat cu un deces si vatamare corporala la ce ade a doua persoana, s-a dat solutia de fond: 2 ani de inchisoare cu suspendare si ... (vezi toată discuția)
Cale de atac
imbroserv
Buna dimineata,
Exista o cale de atac impotriva unei sentinte data de Curtea de Apel cu mentiunea \\"definitiva\\"?
Hotararea emisa de Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)