Iti raspund ca si eu am un caz asemanator cu al tau, tot acolo ajungem. Eu am fost la avocati dar nu am luat nici unul ca am dreput la recurs. bafta!
/quot]
Aveti doua postari succesive,in care "faceti niste pronosticuri",unul dintre ele,referindu-se la faptu ca daca victima este un membru al familiei,pedeapsa va fi cu suspendarea executarii.
Cu tot respectul,ar fi bine sa puteti detalia care sunt considerentele care v-au determinat sa dati un asemenea "pronostic" pentru ca acesta este periculos pentru persoane care au nevoie de un avocat in situatii unde limitele inchisorii sunt intre 5 si 15 ani.
Daca dvs.doriti sa mergeti pe aceasta idee si sa actionati in consecinta,este optiunea si dreptul dvs,dar a emite idei nefundamentate juridic pe acest aspect,mi se pare destul de periculos pentru ca in aceasta"ecuatie juridica" sunt foarte multe "variabile",in functie de fiecare faptuitor si in functie de fiecare situatie in parte.
Apelati la un avocat cat ma repede, nu va zgarciti la bani contra libertatea dvs., e pacat... :( Procesele nu se desfasoara / nu trebuie lasate sa se desfasoare pe baza de pareri si promisiuni, iar procurorul imi este clar ca v-a dus cu zaharelul ca sa-si usureze munca intr-un fel sau altul.
~ final discuție ~