avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... repunere pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

repunere pe rol

am avut termen la divort dar nu m-am prezentat,si am inteles de la av ca se suspenda un an.pot sa-l pun pe rol inainte de un an,luna asta?cum se face si cat dureaza o evacuare?pot face o procura sa nu ma mai prezint la termenele de la divort?multumesc.
daca esti reclamantul si sa suspendat pt lipsa partilor poti face cerere de repunere pe rol ,taxa de timbru 19,5 lei
scuze,sunt reclamanta.nu ma pot concentra.avem si un copil minor
Intr-un an ramasa cauza in nelucrare aceasta se perima conf.art 248 c.pr.civ.
La repunerea pe rol daca dosarul nu a fost suspendat din oficiu,conf.art.244 c.pr.civ.,trebuie sa achitati 1/2 din taxa de timbru.
Formulati pana la implinirea anului cerere de repunere pe rol,insotita de chitanta de achitare a 1/2 din taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Termen ada48 ada48 Buna ziua. Care este termenul in care un dosar suspendat potrivit art.244, alin.1, pct.1, poate fi repus pe rol, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a ... (vezi toată discuția)
Divort alexa3 alexa3 am depus dosarul pt divort de comun acord, am avut termen de judecata, dar nu ne-am prezentat. din pacate relatia tot nu merge. intrebarea mea este ce trebuie ... (vezi toată discuția)