Tatal a renuntat la partea lui(in urma decesului bunicii-bunicul fiind mort pe cand el era copil) in favoarea surorii mai mari(sunt 3 frati), deci imobilul a fost trecut pe numele surorii.Cu multi ani inainte, conform unei intelegeri in familie, fratelele cel mare a primit un teren al familiei, deci cumva ar mai avea dreptul doar la o parte din imobil. Tatal care a renuntat la partea lui locuieste inca in imobil singur, dupa decesul bunicii pentru ca asa a fost intelegerea cu sora. Abia dupa deces se are in vedere vanzarea imobilului.
Intrebare: Ce mosteneste unica fiica a tatalui ? (verbal, a fost asigurata de matusa ca va primi o suma de bani din vanzarea imobilului, dar nu se stie niciodata!) E posibil ca intre timp ea sa fi transferat dreptul ei unicului fiu. IExista posibilitatea si ca ea sa decedeze prima, avand in vedere ca este mai in varsta decat tatal.
Cum pot mosteni?
brandoza2004
buna ziua.am si eu o intrebare: cum imi poate lasa bunicul \'mostenire\' in vreun fel pt ca nu sa facut succesiunea de pe urma bunicii dec acum 2 anii,bunicul ... (vezi toată discuția)
Mostenire matusa
helguti22
Buna ziua.
Am o curiozitate referitoare la mostenitorii legali ai matusii mamei mele. Matusa, sora tatalui mamei mele, nu a avut copii si nici sot. A fost ... (vezi toată discuția)