avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare

sunt in divort cu sotul meu,locuim in ap.parintilor mei si vreau sa-i fac evacuarea sotului meu inainte de terminarea divortului,pt ca bea si nu se poarta civilizat.cum se procedeaza?dureaza mult?
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 22:04, 5 Mai 2010
Proprietarul apartamentului poate cere evacuarea pentru motive temeinice.
Evacuarea trebuie solicitata de proprietari apartamentului,
respectiv de parintii dvs.
Au sanse foarte mari de reusita.
Dvs nefiind proprietara apartamentului nu puteti
solicta evacuarea sotului.
Da, evacuarea poate fi ceruta de parintii dvs. intrucat saun proprietari.

Daca este vorba de violente care pot fi dovedite se poate si printr-o procedura de urgenta.
Parintii dvs pot introduce o actiune in evacuarea toleratului ( inteleg ca nu exista contract de locatiuneintre dvs si parintii dvs) si apoi pot solicita conexarea dosarelor.
Altfel pot introduce aceeasi actiune in evacuare in care sa va evacueze pe dvs si pe sotul dvs. (Evident dvs veti locui in continuare cu parintii dvs).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sot din domiciliu pamfila pamfila sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă apartamentul este luat înainte de căsătorie ... olovia olovia Bună ziua! Dacă apartamentul este luat înainte de căsătorie pe numele meu de părinții mei , iar acum vreau sa ne despărțim, soțul mai are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)