avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuzare cu amenda!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuzare cu amenda!!!

Am recuzat un judecator pe motiv de comportament abuziv.In cererea de recuzare am aratat ca voi face plangere la CSM.
Cererea de recuzare mi-a fost respinsa si am fost si amendat 300 lei
Ce parere aveti?
Ce am de facut?!
Intre timp am facut cerere de stramutarea dosarului:((
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:44, 5 Mai 2010
nu cred ca veti obtine stramutarea,iar cu amenda probl ati avut o atitudine nu tocmai ok fata de jud ,dar ati fi putut sa o contestati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecator recuzat teslovan florentina teslovan florentina buna ziua.Care ar fi motivele pentru care se recuza un judecator?Am incercat stramutarea dar fara rezultat.Faptul ca judecatorul respectiv a fost prieten de ... (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii zara89 zara89 Buna seara.As dori sa intreb cum si unde se poate depune o plangere pentru un caz?Avem irevocabil de la cluj iar judecatorul a anulat actele.Va multumesc (vezi toată discuția)
Cum pot recuza un complet de judecata ? paumaria paumaria Am facu cerere de contestatie in anulare la un recurs cu 3 judecatori. S-a aprobat cererea, dar am inteles din legi, ca ma va judeca acelasi complet.Vreau sa ... (vezi toată discuția)