avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil pana la 2 ani...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil pana la 2 ani...

Buna seara!Am un baietel de aproape 2 anisori...pe 4 iunie va implini doi ani....Am auzit spre sfarsitul anului trecut ca s-ar putea prelungi concediul de crestere al copilului pana la 3 ani.Mentionez ca baietelul meu este sanatos...fara nici un handicap.Problema este ca nu as avea unde sa-l duc la cresa si de aceea as vrea sa raman in concediu de crestere pana la 3 ani.
S-a aprobat vreo astfel de lege ...?Daca da ...ce modificari sunt aduse?
Si ce as mai putea face ca sa mai am parte de timp macar pana septembrie...poate intre timp gasesc o solutie.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: analis , utilizator 21:31, 5 Mai 2010
o sa ne chinuim dar asta e viata ...parca am trai intr-o tara straina

Faptul ca se acorda CCC 2 ani este totusi un pas inainte. Parintii dv. cat au stat in concediu pentru incrijirea si cresterea ta? Parca 126 de zile=4 luni.
Sa nu mai spunem ca in majoritatea tarilor UE, cic este de....6 luni.
Asa este...nu au stat mult...dar nu se compara cu acele vremuri...ca daca ma gendesc eu bine...atunci existaiu crese...unde se ocupau de cei mici incepand cu varsta de 4 luni.Acum acele crese au disparut...iar cele care au mai ramas s-au ridicat cu pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului ioana_cojan ioana_cojan Buna ziua, as dori sa stiu cat trebuie sa stai in concediu prenatal pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? eu din lege am ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post natal mara 2011 mara 2011 Buna ziua, Daca o persoana nu doreste sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de doi ani,la intelegere cu firma,aceea persoana este ... (vezi toată discuția)
Renegociere salariu dupa concediul de maternitate marinelanitu marinelanitu Buna ziua. Am o intrebare. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in martie 2011, dar as dori sa incep mai devreme cu o jumatate de an. Doresc sa aflu ... (vezi toată discuția)