avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anexe gospodaresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anexe gospodaresti

Am facut un antecontract de v-c pentru un ap.si am dat avans pentru cumpararea unei parcari in fata blocului.Urmeaza in curand sa semnam contractul de v-c al ap.la care tva-ul v-a fi in sfarsit calculat cu 5%,dar parcarea nu vor sa o calculeze tot cu 5%deoarece zic cei de la firma ,ca nu este garajsi locul pe care va fi parcarea v-a avea cadastru si intabulare separata.E corect?
Cel mai recent răspuns: comisarul49 , utilizator 21:29, 5 Mai 2010
da este privit ca imobil separat.
da, aca ati cumparat bucata de teren pe care o numiti parcarre.
Are un alt regimd ecat apartamentul
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren intravilan vladvornicu vladvornicu Buna ziua, Am gasit un teren ce doresc sa-l cumpar. Insa am mici dubii asupra acestui teren. 1) Prima situatie: proprietarea terenului afirma ca a cumparat ... (vezi toată discuția)
Drept servitute Jenny50 Jenny50 Mama are un teren impreuna cu sora sa(mostenit de la tatal lor), la care am facut separarea (fiecare cu parcela ei) si s-a stabilit drumul de acces intre cele ... (vezi toată discuția)
Cumparare parcare - dimensiuni legale obligatorii? nerespectare makao makao Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema Am cumparat de la constructorulul blocului si o parcare. În momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)