avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

lucrez la o societate cu norma intreaga si la doua s.c. cu 40 de ore pe luna ,la una din ele am incetat raportul de activitate ,vechimea din aceasta s.c. trebuie sa o trec pe cartea de munca ? sau o gasesc la i.t.m. contractul de munca fiind inregistrat .
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 08:29, 6 Mai 2010
Se regaseste vechimea dvs, fiindca se depun lunar declaratiile la casele de asigurari.. Va recomand sa va procurati o adeverinta vizata de I|TM cu perioada respectiva, lucrata si care nu se regaseste in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model adeverinta de incetare a contractului de munca nedeterminat Richi Richi Firma la care lucrez se pare ca nu mai poate sa-si urmeze cursul iar eu am fost anuntata ca .....asta e, o sa ne despartim pe criterii de imposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare contract de munca prin acordul partilor bogdan20 bogdan20 Buna ziua.Am si eu nevoie de un model pentru o astfel de cerere. :) (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)