avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNE

Mă interesează un model de cerere pentru deschiderea unei acţiunii în instanţă în vederea dobandirii dreptului de proprietate prin uzucapiune.

Cine vrea sa mă ajute sa trimite modelul la WWW.voaidasviorel@yahoo.com
pai model nu cred ca e....model de cerere de chemare in judecata dupa cod procedura civila in care la temei vei scoate in evidenta conditiile pentru uzucapiune
Nu modelul e problema ci identificarea celui care a fost proprietar (sau mostenitorii acestuia) cu adresa actuala, etc.

Un model nu e greu de trimis, eu nu lucrez insa pe modele, le fac de la cap la coada de fiecare data si, ca sa-ti trimit un model, inseamna sa stau sa sterg numele clientului si datele lui de-acolo...

E 50 de lei o astfel de actiune pe holul unei instante, cu vreo 20-30 de lei iti iei o carte de modele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune civila pt obligatia de a face Krissia . Krissia . Vreau sa deschid o actiune civila in instanta pentru obligatia de a face, respectiv obligarea asociatiei de a scoate de la intretinere o persoana, intrucat am ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Ioana197312 Ioana197312 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot dobandi o proprietate prin uzucapiune. Detin o casa mostenita de la tatal meu care in acte are suprafata de 50 mp , in ... (vezi toată discuția)
Model cerere divort actualizata 2010 ivf ivf Buna Ziua! -as ruga daca poate sa-mi trimita cineva un model de cerere de divort actualizata 2010, pe adresa de e-mail vfignat@yahoo.com Pot redacta ... (vezi toată discuția)