avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Se poate retrage o reclamatie a unui angajat dupa ce a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Se poate retrage o reclamatie a unui angajat dupa ce a dat firma in judecata?

Numele meu este Mihai. In urma cu un an am facut o sesizare unei societati de microbuze cum ca soferul unui microbuz nu elibereaza bilete. Firma a sanctionat soferul, acesta nu a recunoscut si a dat firma in judecata. Dupa trei infatisari, urmeaza sa fiu si eu chemat ca martor. Insa starea mea de sanatate este critica, sufar de atac de panica, si nu stiu cum voi face fata. Vreau sa intreb daca pot sa imi retrag sesizarea catre firma, pentru ca soferul sa nu mai fie sanctionat. Si daca am si de plata cam cat ar trebui sa platesc? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
mitcomihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitcomihai , utilizator 11:25, 6 Mai 2010
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Pot sa ma prezint cu o scrisoare medicala de la medicul la care sunt diagnosticat? Si cererea pentru catre instanta se face repede? Sau necesita timp? Si o problema de care ma tem, este ca daca nu va fi luata in considerartie marturia mea ca fiind adevarata, si societatea pierde procesul, nu ies eu vinovat? Ca doar pe baza reclamatiei mele a fost sanctonat soferul! Iar acesta poate cere si daune morale? Si cam la ce suma ar ajunge? Va multumesc inca o data . Este prima oara in viata mea cand ma prezint la un proces!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie la proces duracell duracell buna ziua. am si eu o intrebare: in urma cu o saptamana am fost martor la un proces in care o mama isi dadea fiul in judecata ca sa-i ia apartamentul care era ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la declaratie de martor florin 71 florin 71 Buna ziua, as vrea un răspuns din partea dvs. in urmatoarea problema. Am fost citat ca martor intr-un proces civil privind legalitatea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Retragerea marturiei mincinoase in proces civil iuliandum iuliandum Este posibila retragerea marturiei data in cazul unui proces civil? Care este procedura si in baza carui articol din Codul civil sau Codul de procedura civila ... (vezi toată discuția)