avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate profesie liberala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate profesie liberala

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Un cabinet de avocatura a inchiriat o camera din birou unui alt cabinet de avocatura.Va rog sa-mi ziceti cum fac acum cu venitul din chirie.Deci pana pe 15 mai depun declaratia 200 in care declar veniturile mai putin astea din chirie si nu stiu daca venitul din chirie trebuie inregistrat tot pe declaratia 200.V multumesc
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 11:58, 6 Mai 2010
Acestea sunt venituri din inchirieri,dvstra aveti autorizare pt a obtine venituri din servicii de avocatura.
Raspunsul este Da,daca inchirierea s-a facut in numele cabinetul Pfa si aveti autorizatie si pt inchiriere.Luati legatura cu ONRC.
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare d200 pentru venituri din mai multe surse mariusnpr mariusnpr Realizez venituri din inchirierea unui bun imobil pe baza de contract cu suma fixa si perioada determinata de timp, precum si printr-un PFA (sistem real), cele ... (vezi toată discuția)
Impozit din chirie donya donya BUNA ZIUA. SUNT NOUA PE FORUM SI VREAU SA VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINVA IN LEGATURA CU O PROBLEMA.TIN CONTABILITATEA LA UN CABINET DA AVOCATURA SI RECENT ... (vezi toată discuția)
Inchiriere o parte a spatiului luat in chirie, cu acordul proprietarului galcsb galcsb Buna ziua.Va rog sa ma ajtati cu un sfat: intentionez sa iau in chirie un apartament cu doua camere gol(care este autorizat ca magazin) si a investi o suma ... (vezi toată discuția)