avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita prin proprire
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita prin proprire

am un credit la banca,am platit lunar rata,dar in ultimele luni am depus o suma mai mica decat rata.Azi am fost sunata de la servici si mi s-a spus ca au primit o citatie si se cere retinerea salariului pt tot creditul
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 11:29, 8 Mai 2010
Nu conteaza ce adeverinta ati prezentat atunci, de la ce angajator. Ca urmare a faptului ca nu ati respectat conditiile contractuale banca, probabil prin executorii proprii, a inceput executarea silita. Probabil ca au declarat creditul scadent cu anticipatie din cauza ca nu ati platit la timp.Sigur contractul de credit permite bancii sa faca asta.
Acum o sa se retina 1/3 din salariu, lunar suma care va fi virata in contul creditorului.
Mai bine ati merge la creditor si incercati o reesalonare sau o rescadentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta la banca meseriasu6_9 meseriasu6_9 buna seara...am luat si eu un credit de nevoi persanale iar la un moment dat am rams fara servici si si nu am mai avut posibilitatea de a plati iar dupa 5 luni ... (vezi toată discuția)
Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)
Nu pot achita un credit olivian anghel olivian anghel Buna ziua. In 2006 am luat un credit de nevoi personale la care am reusit sa platesc ratele pana anul trecut cand am ramas fara venit.Acum am primit de la ... (vezi toată discuția)