avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de somaj ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de somaj ?

Buna ziua, e posibil sa se fi repetat aceasta intrebare, insa nu am gasit un raspuns complet. Sunt studenta la masterat la universitate de stat, am lucrat 6 luni de zile, in cazul acesta pot beneficia de somaj ?
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 16:00, 6 Mai 2010
Cautati legea Legea 76/2002 pe avocatnet.ro
-Art. 34. - (1) ªomerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a) au un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii;
[...]
Daca urmati cursuri de master nu puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj masterhifi masterhifi buna ziua, ma numesc catalin si as dori sa stiu si eu daca am in ultimii doi ani de zile un an lucrat , cu intreruperi , pot beneficia de somaj multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial holbanteofil holbanteofil am doua contracte de munca, unul cu norma intreaga la un SRL si un contract de munca cu timp partial ( 2 ore/ zi ) la asociatia de proprietari. Firma unde am ... (vezi toată discuția)
Absolvent sau somer daniela23 daniela23 Buna ziua! Va rog lamuriti-ma si pe mine! Sunt in urmtoarea situatie: lucrez la o firma de 3 ani jumate si se pare ca din ianuarie vor sa reduca numarul de ... (vezi toată discuția)