avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua, ma numesc catalin si as dori sa stiu si eu daca am in ultimii doi ani de zile un an lucrat , cu intreruperi , pot beneficia de somaj
multumesc
Cel mai recent răspuns: masterhifi , utilizator 12:44, 10 Noiembrie 2009
Veti beneficia de indemnizatie de somaj daca in ultimile 24 de luni de la data depunerii cererii ati lucrat un total de minim 12 luni, neconsecutive.
legea 76/2002
Art. 34
(1)ªomerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a)au un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii;
multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj ? chitudiana chitudiana Buna ziua, e posibil sa se fi repetat aceasta intrebare, insa nu am gasit un raspuns complet. Sunt studenta la masterat la universitate de stat, am lucrat 6 ... (vezi toată discuția)
Drepturi de somaj inna_nikol inna_nikol daca sunt in somaj si ma amgajez cu conventie civila,pierd drepturile de somaj? dupa terminarea conventiei(4 luni....tot atat cam mai am si drept la somaj) ... (vezi toată discuția)
Termene somaj nadia.berar nadia.berar Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta! Am lucrat cu 1/2 norma si mi s-a redus postul.Cand m-am prezentat la somaj dupa 4 zile, mi s-a spus ca daca nu am venit ... (vezi toată discuția)