avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat - schimbare declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat - schimbare declaratie

am facut o prostie impreuna cu 4 colegi am furat 2 stergatoare si o grila ceva ornament de la o bara de pasat am dat un rand de declaratii si am mentinut decaratia ca prima problema e ca unu a schimbat declaratia si a zis cum sa intamplat .........eu pot sa imi schimb din nou declaratia ....ce sanse avem sa scapam......??? am 19 ani nu am cazier :((:stunned: regret ce am facut


poi pot acuma sa ma duc cu cei trei colegi si sa recunoastem adevarul ne primeste??? adica cum sa fac
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
puscasuvio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 07:48, 7 Mai 2010
In functie de atitudinea dvs,din timpul urmaririi penale,de sinceritatea si regretul pentru fapta,de lipsa antecedentelor penale,cu o aparare buna pentru a diminua cat mai mult consecintele juridice ale faptei,puteti beneficia de o sanctiune cu amenda administraticva a procuroruluio,conf.art.18/1 c/pen.
eda, in functie de modul dvs de abordare a declaratiilor pe parcursul UP, recuperarea prejudiciului, puteti beneficia de o sanctiune cu amenda administrativa la parchet, conform art.18/1 c/pen. Angajati-va un aparator din faza de UP.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
Furt calificat, cred?! Lazy Lazy Buna ziua, Pe scurt am fost nevoit sa depun declaratie prin care recunosc ca am gasit un i-pod in banca in timpul unei ore (desi nu am facut asta, ... (vezi toată discuția)