avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare actionariat ,suspendare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare actionariat ,suspendare firma

As dori sa modific actionariatul firmei si apoi sa suspend activ firmei ce etape si ce documente imi spun necesare ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters101626 , utilizator 10:13, 10 Mai 2010
Puteti face totul prin hotarare AGA inregistrata la ORC, intr-o singura etapa.
Evitati astfel plata taxelor de 2 ori
Pentru primul trimestru am platit impozitul minim (forfetar) la martie , as dori sa stiu daca suspend activ firmei in cursul acestei luni sau cel tarziu luna viitoare va trebui sa platesc forfetarul si pentru cel de-al doilea trimestru(fiind luna iunie)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca platesc impozitul forfetar COCA23 COCA23 Buna ziua !Am o firma din 1991 ,am avut activitate pana in martie 2008,dim martie 2008 nu m ai am activitate dar nici n-am suspendat activitatea pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Taxe fara activitate tictac2 tictac2 Buna ziua. Am o intrebare scurta si la obiect. As dori sa stiu daca o societate comerciala ( SRL ) nou infiintata ( in luna August ) nu are activitate, este ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent, va rog!! geany_na geany_na intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de ... (vezi toată discuția)