avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu ADP sector 6
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu ADP sector 6

Stau intr-un bloc din sectorul 6 si am o mare problema. Acum 3 zile o echipa de muncitori s-a apucat sa puna borduri si sa amenajeze parcari in fata blocului in care locuiesc. In fata geamurilor mele( bucatarie, living si unul dintre dormitoare) exista un spatiu verde, imprejmuit de un gard pe toata lungimea blocului. Un angajat la ADP sector 6 - Ambrozie Marius a trecut azi dimineata sa vada ce face echipa si a facut un gest demn de Ceausescu: a dat din mana in fata gardului si a zis sa fie mutat cu 3 metri inspre bloc, adica sa taie 3 metri din spatiul verde ptr o parcare in spic. Distanta intre masinile care vor fi parcate si geamul meu va fi de maxim 1,5 metri!. Nu a existat vreun proiect initial , ci doar "darea din mana" a acestui Ambrozie, care se pare ca are drept de viata si de moarte asupra oricarui spatiu verde din sector si implicit a locuitorilor. Exista vreo modalitate sa opresc acest dezastru - mentionez ca gardul a fost montat anul trecut tot de catre ADP cu mari cheltuieli. Nu exista undeva vreo lege care sa specifice distanta minima a unei parcari amenajate de geamurile unei locuinte?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:09, 6 Mai 2010
Sesizati oficial Directia Corp Control din primarie
Primaria de sector sau generala?
1-Rugam autorul topicului sa respecte regulamentul formului si sa nu utilizeze nume persoane.
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite revenirea la mesajul initial si corectarea acestuia
2-Avand in vedere ca responsabila de lucrare este primaria sector 6 al carui angajat este persoana nominalizata de dvs ,sesizarea oficiala se adreseza la sediu, sau direct telefonic la primaria sector 6

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana unde se poate parca masina? SuperUtilizator SuperUtilizator Salut, Locuiesc la parterul unui bloc iar in zona unde am balconul parcheaza 2-3 masini in mod constant. Este de prisos sa spun ca este deranjant. Avand in ... (vezi toată discuția)
Re-amenajare spatiu verde langa condominiu OvidiuC88 OvidiuC88 Buna ziua, In urma multor certuri cu vecini care cred ca spatiul public poate fi revendicat \\"in timp\\" (vechea problema) m-am decis sa gasesc o solutie ... (vezi toată discuția)
Dreptul la trotuar in spatele blocului AdrianaG1418 AdrianaG1418 Buna ziua, prin AP locatarii au cerut la primarie amenajarea unui trotuar ce traverseaza spatiul verde din spatele blocului. Initial am primit raspuns ... (vezi toată discuția)