buna seara!
in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum am primit de la o firma de recuperatori o instiintare ca am de plata 1446 ron.pe instiintare apare 3 facturi neplatite dintre care uuna pe care am primit-o si pe care am si achitat insa de celalalte nu am habar de ele.in fine am sunat sa explic situatia si mi s-a spus sa scanez chitanta si sa le-o trimit p adresa de mail,insa niciun raspuns.pe instiintare mai exista si posibilitatea executarii silite eu nu am nimic pe numele meu.ce pot face in aceasta situatie ?va rog ajutati-ma!:((
ce executare daca nu am nimic pe numele meu?B-) poate ca propirea pe drepturile salariale se poate dar nu ce ati spus cu executare silita,nu au ce executa.
Poprirea asupra drepturilor salariale este forma legal prevazuta pentru recuperare restante ,prin procedura executarii silite
Trimiteti o scrisoare cu confirmare de primire catre firma de recuperare in care atasati chitanta (bineinteles copie) doveditoare a platii facturii si cereti detalierea sumei datorate intr-un termen limita de 30 zile + contractul cesionat, analizati bine facturile pe care le aveti si intrebati despre orice detaliu vi se pare in neregula.Ati primit notificare de reziliere contract si notificare cesionare? Daca nu, mentionati si acest aspect. Compania de telefonie nu va mai ofera niciun detaliu cu privire la acest contract, aceste informatii oferindu-le numai numai companiei de recuperare.
Restanta la banca
meseriasu6_9
buna seara...am luat si eu un credit de nevoi persanale iar la un moment dat am rams fara servici si si nu am mai avut posibilitatea de a plati iar dupa 5 luni ... (vezi toată discuția)