Buna ziua! am o casa mostenita de la bunici si o parte din ea a fost nationalizata in anii 1952 , am revendicat-o si acum am hotararea judecatoreasca de la curtea suprema favorabila mie din primavara anului 2009 . Acum se tergiverseaza punerea in posesie de catre primaria capitalei . Intrebarea si totodata rugamintea mea este : Care este procedura pe care trebuie sa o urmez ! Cu multumiri anticipate
Pentru punerea in aplicare a hotararii judecatoresti puteti apela la serviciile unui executor judecatoresc (daca in prealabil ati formulat cerere la Primaria capitalei, cerere la care sa fi atasat hotararea definitiva si irevocabila).
Mai puteti formula o actiune de obligatie de a face prin care sa solicitati obligarea primarului sa va puna in posesie cu imobilul revendicat intr-un anumit termen si obligarea acestuia la plata de daune cominatorii/zi intarziere in caz de neindeplinire culpabila a obligatiei stabilite de catre instanta de judecata.
Drept proprietate
nuti2007
Ca urmare a unei sentinte definitive si irevocabile, Comisia Locala de aplicare a Legii 18/1991, a fost obligata sa ma puna in posesie cu o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)