avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept proprietate

Ca urmare a unei sentinte definitive si irevocabile, Comisia Locala de aplicare a Legii 18/1991, a fost obligata sa ma puna in posesie cu o suprafata de teren cu vegetatie forestiera. Din 2006 si pana in prezent, aceasta comisie refuza sa puna in aplicare aceasta sentinta. Ce trebuie sa fac? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 20:33, 4 Februarie 2010
Puteti sa faceti o cerere catre primarie solicitand executarea, asteptati 30 zile de la inregistrarea cererii si daca nu se intampla nimic sau va dau un raspuns negativ va adresati instantei solicitand obligarea primariei la punerea in posesie cu plata de daune cominatorii pe zi de intarziere si daune materiale si morale pentru intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol furgim furgim Buna ziua Mai pot cere in instanta daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol? Bunicul meu a murit si nu a apucat ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie pe legea fondului funciar estefan estefan Cand trebuie sau cand poate fi efectuata punerea in posesie pentru o suprafata de teren? Din lecturarea textului de lege ar rezulta ca punerea in posesie se ... (vezi toată discuția)