avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de inmatriculare

Matusa mea vine cu masina ei din Elvetia pentru a mi-o lasa mie. Este vorba de un Peugeot 206 din 1999, cu motor de 1.4. Am inteles ca taxa de inmatriculare sare de 4000 lei #-o

As vrea sa stiu daca mi-o poate oferi cadou, iar in cazul acesta taxa ar putea fi mai mica sau e acelasi lucru?
Cel mai recent răspuns: florin07 , utilizator 13:04, 11 Mai 2010
In raport de obligativitatea platii taxei,nu are relevanta aspectul mentionat de dvs
Da oricum tara asta este impotriva tuturor, da ma rog... Am aflat ca, daca este Euro3 scap usor, insa cel mai probabil este Euro2...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vamale florin07 florin07 Peste 2 luni o sa-mi vina din Elvetia o masina. O sa mi-o faca cadou matusa mea. Specificatii: motor 1360 cm3 norma de poluare euro2 an fabricatie ... (vezi toată discuția)
Vama autoturism TIBERIU P. TIBERIU P. Am primit cadou un autoturism PEUGEOT 206 (folosit) masina personala a cumnatului meu din Elvetia (cetatean elvetian). Actul de donatie este facut in ... (vezi toată discuția)