avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROCES DIVORT CU MINORI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROCES DIVORT CU MINORI

As dori sa stiu daca la prima infatisare pot sa merg singura la proces si sa cer amanare pentru a-mi angaja aparator si sa cer o amanare pentru acest lucru.Se poate intampla ceva daca din prima infatisare eu nu am avocat?Ma mai intereseaza la ce data se intra in vacanta si pana cand.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:47, 7 Mai 2010
Da, la primul termen puteti solicita amanare pentru angajare aparator.
va puteti duce.. daca vreti sa lungiti mai mult procesul la prima infatisare solicitati un termen de impacare.. va da 2 luni si prindeti vacanta judecatoreasca.. poate ca va da termen si peste vacanta, in septembrie..
dupa aia, la urmatorul termen puteti invoca lipsa de aparator
si tot asa
vacanta incepe la 1 iulie si tine pana la 1 septembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort elenamaria89 elenamaria89 in calitate de parat cum pot sa amana procesul de divort?si daca nu ma prezint se judeca imediat sau se amana?in cat timp primesc citatia acasa de la ... (vezi toată discuția)
Martor indisponibil la proces petentul petentul Buna ziua, Iata problema mea: Sunt din Timisoara iar la inceputul lunii iulie am al doilea termen la un proces de contestare a unui proces-verbal de ... (vezi toată discuția)
Amanare termen de judecata puncuskaa puncuskaa pot sa obtin amanarea termenului la curtea de apel cu prezentarea unui contract de munca in franta? am obtinut un contract de 3 luni incepand cu 15 ... (vezi toată discuția)