avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lovita in propiul domiciliu si apoi sanctionata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lovita in propiul domiciliu si apoi sanctionata de politie pt ca m-am aparat

In ziua de 6aprilie in casa in care locuiesc de 34 ani impreuna cu bunica pe care o am in intretinere,a aparut fiica acesteia care nu a mai trecut pe aici de ani de zile iar cand vine vine mereu cu scandal.Ca de obicei,a venit sub pretextul ca a venit sa isi viziteze mama imobilizata la pat de 7 ani dar a inceput sa ceara mobila si alte bunuri care i-au apartinut bunicii si bunicului.Bunicul este decedat ,s-a facut un certif de mostenitori,fiecare primindu-si o cota parte conform legii.Matusa aceasta a cerut pe cota parte a ei o suma imensa fapt pt care am deschis proces si am cerut evaluarea imobilului in cauza si sa se stabileasca in instanta suma care trebuie sa i-o platesc.Bunica si surorile mele mi-au cedat partea lor prin act la notariat.Mama noastra a decedat inaintea bunicului.Cred ca am procedat corect cerand expertiza...Dar matusa continua sa vina cu fel de pretentii,procesul este inca pe rol.In ziua de 6 a venit si a inceput sa faca scandal iar.Am rugato sa plece dar a refuzat.A sarit la bataie si a inceput sa tipe ca si ea are parte din casa dar vrea si banii pe partea ei si imi aducea injurii..Am scos-o afara,si -am dus la politie si am depus plangere in acea zi c pe motiv ca vine mereu si face scanfdal si sare la bataie si am rugato sa vina la ore acceptabile si sa isi anunte pe cat posibil vizita deoarece eu am copil de 6 luni si bunica este paralizata.La 2 saptamani a venit un ag al politiei sa imi ia o declaratie referitoare la plangerea mea si l-am rugat sa ii ia si bunicii o declaratie deoarece ea a fost de fata dar acesta a refuzat si a zis ca nu il intereseaza.Astept solutionarea plangerii....Ieri insa am fost citata la politie in calitate de faptuitor......Matusa a depus plangere dupa cateva zile la adresa mea pe motiv de lovire si vatamare corporala si sa o las sa isi viziteze mama.M-am dus la Politie si i-am spus agentei ca nu am lovito dar ea a zis ca trebuie sa claseze cazul si sa dau o declaratie scurta ca imi pare rau ca am lovito si o sa o las sa isi viziteze mama .AM REFUZAT SA DECLAR CEEA CE NUA M FACUT SI a zis sa scriu ca imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat in aceea zi si o sa o las sa isi viziteze mama.Dupa ce am fost lovita si m-i s-au adus injurii tot eu am fost cea sanctionata verbal.....Ce sa fac??M-a s-a cerut sa o las sa vina cand vrea si la orice ora....CE SA FAC????Vine cu un pretext si apoi se apuca de scandal cu altceva.....#-osi tot eu sunt cea sanctionata...:((
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 11:06, 9 Mai 2010
in acest caz, trebuie lasata sa o viziteze si daca incepe cu scandalul anuntati imediat politia... repetati chestia aceasta de fiecaredata cand incepe scandalul.
=D>Multumesc mult dar lucru acesta il tot facem de ani.eU CHEM POLITIA,EA PLEACA PE CAND SOSESTE POLITIA,eu depun plangere...ea depune plangere...si ne invartim in cerc....#-oiar eu raman sa scot caca si pipi de sub mama ei si sa imi distruga mie nervii ......Alta solutie????????Acum cativa ani a depus plangere penala si a deschis proces tot ea pt vatamare corioprala,dar l-a pierdut...
cred ca o sa scapati de matusa ori cand terminati cu procesul ala de partaj, ori dupa moartea maica-sii.
ma gandeam ca daca tot intra cand vrea,sa nu mai o bagati in seama, credeti ca ar mai face scandal? pe ce motive?
si daca tot vine, sa-si schimbe si mama
Bunica vrea sa fie vizitata? Banuiesc ca nu, la scandalul pe care il produce matusa dvs.
Si atunci, daca matusa nu domiciliaza acolo, ci doar are o cota parte din imobil...de ce sa o mai primiti in casa?
Cel mai simplu este sa taiati raul din radacina.
Atentie mare la partaj - bunica dvs. v-a facut act de intretinere sau donatie sau vanzare-cumparare?
Daca nu, si daca bunica inca e proprietara pe 1/2 din casa, rezolvati situatia cat se mai poate.
Matusa probabil are 3/16 din casa acum ( daca au fost doar 2 copii ai bunicilor), dar daca succesiunea dupa bunica ii mai aduce 1/4 din casa, va ajunge sa detina aproape jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu violare de domiciliu?! ContSters141803 ContSters141803 Buna ziua.In imobilul unde locuiesc impreuna cu bunica mea de 34 ani,a patruns in nenumarate randuri fiica acesteia care a abandonato pe bunica timp de 30 ani ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala pentru interzicire de a mai intra in locuinta Marynosh Marynosh Buna ziua, Parintii mei sunt in divort.. intr-un divort destul de urat as putea spune.. Tatal meu este foarte violent.. este consumator de bauturi ... (vezi toată discuția)
Calomnie si injurii MorganAlex MorganAlex Buna ziua, ma numesc Alex si sunt cetatian italian. Recent am castigat dreptul la program de vizita la fetitei mele, dupa toate obstructiuni de catre ea in ... (vezi toată discuția)