Am aflat ca am o hotarare prin care sunt obligata sa prestez 10 zile de munca in folosul comunitatii . Mentionez ca nu am citit personal hotararea , deoarece lipsesc de la domiciliu . Va rog sa-mi raspundeti pentru ce fapte se aplica aceasta pedeapsa si care lege prevede acest lucru ? In situatia in care nu am posibilitatea respectarii acestei hotarari judecatoresti , ce se poate intampla ? Va multumesc ! Cu stima , Luminita Cepan
Care este contravaloarea unei astfel de zi ? Iar daca durata este de maximum 50 de ore , asta inseamna ca 10 zile ar insemna sa muncesc 5 ore pe zi ? Sper sa aveti rabdare si sa-mi dati in continuare raspunsurile la intrebarile pe care vi le adresez ! Va multumesc !
Nu este obligatoriu a presta 50 ore,valoarea mentionata reprezinta maximum admis de legiutor
In cazul dvs ,solutionarea se poate realiza la nivelul autoritatii publice locale,in cadrul careia a fost impusa decizia ca dvs sa prestati activitate
Contactati compartimentul responsabil,care in baza documentelor ,va lua act de cererea dvs si va dispune masurile legale