avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Munca in folosul comunitatii

Am aflat ca am o hotarare prin care sunt obligata sa prestez 10 zile de munca in folosul comunitatii . Mentionez ca nu am citit personal hotararea , deoarece lipsesc de la domiciliu . Va rog sa-mi raspundeti pentru ce fapte se aplica aceasta pedeapsa si care lege prevede acest lucru ? In situatia in care nu am posibilitatea respectarii acestei hotarari judecatoresti , ce se poate intampla ? Va multumesc ! Cu stima , Luminita Cepan
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:27, 8 Mai 2010
Exista posibilitatea , din punct de vedere legal , sa platesc contravaloarea muncii la care sunt obligata ?
Legal este posibil,dar necesita demersuri apreciabile
Care este contravaloarea unei astfel de zi ? Iar daca durata este de maximum 50 de ore , asta inseamna ca 10 zile ar insemna sa muncesc 5 ore pe zi ? Sper sa aveti rabdare si sa-mi dati in continuare raspunsurile la intrebarile pe care vi le adresez ! Va multumesc !
Nu este obligatoriu a presta 50 ore,valoarea mentionata reprezinta maximum admis de legiutor
In cazul dvs ,solutionarea se poate realiza la nivelul autoritatii publice locale,in cadrul careia a fost impusa decizia ca dvs sa prestati activitate
Contactati compartimentul responsabil,care in baza documentelor ,va lua act de cererea dvs si va dispune masurile legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum solicit inlocuirea amenzii contraventionale cu munca in folosul comunitatii? aidu aidu Am omis sa solicit in timpul procesului, iar instanta mi-a respins apelul. Mai pot acum solicita, spre exemplu prin contestatie la executare, sa fie ... (vezi toată discuția)
Prescriptie! goldfish goldfish va rog din suflet sa ma ajutati cu 2 raspunsuri pt. intrebarile mele: 1.in ce termen se prescrie executarea sanctiunii amenzii ... (vezi toată discuția)
Prescripție amendã contravenționalã Floexe Floexe Art. 131 din OG nr. 92/2003 prevede prescripția amenzilor contravenționale. dar prescripția dreptului la acțiune cât este, de la ce dată ... (vezi toată discuția)