avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu plata la zi!!! Restant pt ce nu am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu plata la zi!!! Restant pt ce nu am beneficiat???

In 30-oct-2008 mama a luat bani pt un credit de nevoi pers de la o banca. A luat 2200ron cu 48 de rate calculat de banca sa plateasca 4900ron.A convenit cu banca sa faca plata rata dupa data de 20 a lunii in curs pt ca atunci venea pensia.Doamna banca a schimbat data scadenta din 20 in 15 fara sa o anunte,facind-o doar atunci cind i-a adus la cunostinta ca are penalitati ca nu a platit pe 15! A platit draga de mama si penalitati si tot,e cu rata la zi, dar acum a aparut o probleme si as dorii sa stiu cit de legala este? Ma streseaza cei de la banca cu telefoane{pt ca mama a dat nr meu de telef cind i-a fost cerut un nr la facerea contr},si ne ameninta ca opresc pensia mamei pe motiv ca are de achitat rata RESTANTA aferenta lunii octombrie 2008!! Dar ea aridicat banii pe 30-10-2008,deci nu a beneficiat de acest credit in luna octombrie!!! E legal acest lucru??Si eu ce pot face ca sa nu ma mai terorizeze cu telefonul??Le-am spus ca eu locuiesc la 60 km de mama si i-am rugat sa-i trimita scrisoare pe adresa ei aducindu-i la cunostinta ca are de zis. Nu au facut-o dar ma suna pe mine si ma ameninta tot timpul sa merg eu cu ea sa le dea acesti bani ca altfel ii opresc pensia ba mai mult ii ia chiar casa!! CE putem face??? Va multumesc#-o#-o
Cel mai recent răspuns: moto72 , utilizator 21:54, 7 Mai 2010
Ceva nu este in regula cu plata ratelor. Mama dv. cand merge lunar la banca si achita rata ar trebui sa stea de vorba cu inspectorul de credite si sa rezolve problema. Daca creditul a fost contractat la data de 30.oct.2008, dupa cum spuneti, atunci pt. luna octombrie 2008 nu ar trebui sa se plateasca rata, mai mult decat atat , nu putea ramane cu rata pe luna octombrie 2008 ne achitata si celelalte rate sa fie achitate pt. ca ratele se platesc in ordinea scadentei. Numai mama dv. poate rezolva problema.
Mergeti direct la protectia consumatorilor!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o societate de recuperari creante Godycy Godycy am avut un credit bancar la [BANCA], la sfarsitul anului 2005 am antarziat cu rata deoarece trebuia sa ma deplasez an localiatea Lugoj pentru a deschide un nou ... (vezi toată discuția)
Datorie la banci- imposibilitate plata mamana mamana Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de o datorie la o banca .Cu ceva timp in urma am facut un imprumut de 45oo lei,la o banca .Am platit ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza penalitatile??? julius.jr julius.jr Mama ia un credit de la o banca in valoare de 2200 ron, bani pe care ii si ia ,,in mina\" cum se spune.Mama are 65 ani.Banca calculeaza suma de rambursat in 48 ... (vezi toată discuția)