Cum au aratat si colegii este foarte greu sa dovediti ca acele conversatii sunt purtate cu persoana X. IDul nu face neaparat legatura cu persoana de la care ati cumparat produsul. Daca ati stii datele respectivului ar fi un inceput bun; poate si ceva martori pe situatia de fapt nu ar strica:)! Daca va bazati doar pe convorbiri sansele de izbanda sunt relativ mici.
Ar fi bine sa incercati sa obtineti in continuare si alte probe... daca mai puteti:(
inselaciunile de acest tip pe okazii.ro sunt nenumarate....
UN SFAT PT TOTI ..... NU MAI LICITATI PE ACEST SITE!!!!
Intr-adevar puteti depune plangere la politie pt inselaciune, insa fara alte probe e cam greu sa identifice autorul. Probabil mai aveti mandatul prin care ati trimis banii catre persoana respectiva...verificati la acel oficiu postal daca au fost ridicati banii si de catre cine...si apoi faceti plangere impotriva acelei persoane...
Daca prejudiciul finaniciar este apreciabil si daca detineti probe temeinice ,formulati plangere la politie sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune
Urmeaza un drum lung,cercetari si audieri,care insa nu garanteaza nici identificarea autorului si nici recuperarea prejudiciului dvs
Okazii.ro
alinaa80
Am cumparat o tricicleta de pe okazii.ro si mi-a venit produsul dar alta marca, dovada sta anuntul postat de aceasta pe care il am si listat si tot in anunt , ... (vezi toată discuția)
Trimitere in instanta
alinaa80
Buna ziua. Am achizitionat un produs de pe okazii.ro, respectiv o tricicleta si am primit-o insa nu este marca dorita chiar daca este identica ca design cu cea ... (vezi toată discuția)
Teapa pe okazii.ro
express24
Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro .
Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)