avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... okazii.ro
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

okazii.ro

Am cumparat o tricicleta de pe okazii.ro si mi-a venit produsul dar alta marca, dovada sta anuntul postat de aceasta pe care il am si listat si tot in anunt , in descrierea produsului era specificat ca arata ca nou. In discutiile pe care le-am avut pe mess aceasta persoana afirma ca produsul respectiv este folosit de cel mult 3 ori dar la deschiderea coletului am constatat ca produsul are urme clare de folosinta indelungata si este tot zgaraiat. Am contactat telefonic vanzatorul si initial a fost de acord sa-m inapoieze banii dar ulterior si-a schimbat punctul de vedere, refuzand acest lucru. totodata a recunoscut deschis ca stia ca produsul este de alta marca ( inferioara calitativ ) dar a pus descrierea " de reclama si orientativa" . E ca si cum as fi dat banii pe un BMW folosit de 3 ori si as fi primit o Dacie demna de programul Rabla. Toate aceste discutii s-au purtat pe Yahoo Messenger, in scris.
Am vreo sansa cu aceste discutii si dovezi sau la judecatorie trebuie sa demonstrez lantul amintirilor ( ca cea cu care am vorbit este intr-adevar cea care a postat anuntul de vanzare si tot cea care mi-a expediat produsul etc. )

Am fost la politie si am facut plangere dar raspunsul lor a fost ca nu e inselaciune pentru ca am primit totusi o tricicleta, nu sunt de acord cu rezolutia lor si de asta vreau sa merg mai departe in instanta.
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 14:51, 13 Mai 2010
noi putem dezbate la infinit daca doriti dar desfasurarea pe mai departe a actiunilor ramane sa hotarasca domnisoara pagubita.
asadeci va doresc multa bafta!
poate ne tineti si pe noi la curent cu ce ati mai facut daca doriti.

o zi buna tuturor!
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
hopeless1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe alinaa80 alinaa80 Va rog sa-mi spuneti daca discutiile pe messenger pot constitui probe intr-un proces. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Trimitere in instanta alinaa80 alinaa80 Buna ziua. Am achizitionat un produs de pe okazii.ro, respectiv o tricicleta si am primit-o insa nu este marca dorita chiar daca este identica ca design cu cea ... (vezi toată discuția)
O problema mai delicata madyfree1987 madyfree1987 am si eu o problema . acum o luna jumatate am intrat pe un site online de achizitii ( okazii.ro ) acolo am licitat la un produs , am intrat in legatura cu ... (vezi toată discuția)