avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatia de crestere copil va fi micsorata?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatia de crestere copil va fi micsorata?

as dori sa-mi spuneti daca mamele care primesc indemnizatia de crestere copil va fi afectata de masurile luate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:56, 8 Mai 2010
Am vazut acum la tv, stirea de ultima ora, ca intentia guvernului este de a nu mai plati nici alocatiile. Deocamdata, trebuie sa gaseasca o baza legala pentru a fi aplicate astfel de masuri, probabil prin modificarea unor alte acte normative, Destul de complicat, pentu ca astfel pot fi neconstitutionale aceste masuri.. Fierbe tara.... dar nu le pasa...
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
In discursul Presedintelui precum si interventiile unor oameni politici si lideri de sindicat nu s-a pomenit de aceasta categorie de indemnizatie si alocatie. La tv se fac multe comentarii si presupuneri dar masurile care vor fi luate trebuiesc aduse la cunostinta de persoane responsabile.
Chiar daca va fi aplicata o astfel de masura , ea va avea efecte pentru viitor si nu retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scade indemnizatia pentru cresterea copilului de pana la 2 ani!? ancaalina ancaalina Azi a aparut pe site-ul money.ro aceasta stire, stiti ceva???? acolo scrie ca toate femeile vor avea 600 ron .este normal,au voie sa revina la indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Se modifica sau nu indemnizatia pentru cresterea copilului andreeaoradea andreeaoradea Buna ziua, imi poate spune cineva exact daca in \" planul de masuri de austeritate\" se mentioneaza modificarea indemnizatiei pentru cresterea copilului. Stiu ... (vezi toată discuția)
Refuza sa munceasca pe motiv ca acea activitate nu este in fisa lui de post, dar nu pot sa-l concediez este lider de sindicat. cum procedez in aceasta situatie? rog sugestii! Gabriel George Mocanu Gabriel George Mocanu Datorita problemelor cauzate de criza economica, unitatea trece printr-un proces de restructurare a activitatii, in urma caruia s-au inchis o serie de ... (vezi toată discuția)