avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... FORMULAR-ACTUALIZAREA DATELOR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

FORMULAR-ACTUALIZAREA DATELOR

Buna ziua,
cine poate sa-mi spuna,ce inseamna -actualizarea datelor-ctul care se da la semnat la ghiseul bancii in momentul cand mergi sa-ti achiti rata.Ce contine(ceea ce nu se spune clientului),acest formular?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
De multe ori contine clauze care ne vor da dureri de cap acum sau in viitor.
Din propria experienta ,va spun nu semnati pana nu cititi cu multa atentie si pana nu consultati un avocat care sa aiba cunostinte financiare.
Noua practica a bancilor , acum , cand indicatorii financieri sunt la pamant este de a-si mari marja proprie , oferind ,momentan o dobanda mai mica (care atrage consumatorul) care in viitor (cand acesti indicatori sigur vor creste) se va intoarce impotriva lui.
Este important sa nu semnati nici un act aditional (necitit si rascitit) si sa nu va lasati impresionati de povestile angajatilor educati in acest scop.
Pentru detalii intrati pe aceste pagini si in mod sigur o sa gasiti cazuri asemanatoare.
acbdr.wordpress.com/
acbdr.blogspot.com/2009/10/volksbank-pierde-proces-dupa-proces.html
www.financiarul.ro/2009/07/22/credit-teapa-de-la-bcr-iasi-dobanda-mai-mare-cu-61-dupa-un-an/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare dobanda credit ipotecar ! ovidiu_89 ovidiu_89 Buna ziua ! Am in acest moment un credit ipotecar cu dobanda variabila (incepand cu anul 2007 ) . Anul trecut datorita \"crizei\" mi s-a cerut sa merg la banca ... (vezi toată discuția)
Model de cerere pentru obtinerea perioadei de gratie - plata ratelor la banca paolo979 paolo979 Am nevoie de un model de cerere pentru obtinerea perioadei de gratie de 1 an pentru plata ratelor la banca. (vezi toată discuția)
Credit bcr / calcul al dobanzii in mod eronat !? rog ajutor si sfat valimaxim valimaxim buna ziua. Ma numesc Valentin Maxim. In anul 2005 luna iulie am contractat un credit ipotecar de la BCR de 50000 de euro. De curand am primit de la BCR ... (vezi toată discuția)