avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casatoria de convenienta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casatoria de convenienta

Buna! Vreau sa stiu si eu cate ceva despre casatoriile de convenienta. Daca sunt legale sau nu?,si in ce consta ele.Cum as putea sa ma casatoresc astfel, daca mi-as dori? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
ion cu vaca, utilizator
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 21:01, 8 Mai 2010
eu zic daca tot vreti sa o faceti faceti-o din dragoste.....:D
cred ca sunt legale,nu vad cum ar putea fi ilegale.....
Nu cunosc sa existe in legislatia romana o asemenea institutie juridica.
Este vorba despre discutii intre oameni,care fac referire la eventuale intelegeri avute de viiotrii soti.
De exemplu,in vechea legislatie pentru obtinerea buletinului pentru un anumit oras,acum pentru a face in ciuda celuilalt partenere de care s=a despartit inainte,etc.
Buna seara," Ion cu vaca "e musai sa fie de convenienta???:( curioasa treaba:whistle: nu am auzit sa fie interzis ( dar nici nu am auzit pe cineva sa spuna Ofiterului de stare civila asta,desi cunosc citeva cupluri care au facut o asa casatorie dar miza era...:ban: La dvs....merita??? :magic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort,in conditiile in care sotul a introdus divort pentru ca a cunoscut o avocata  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Am si eu o rugaminte petru care astept raspunsurile Dvs. Am o neclaritate in privinta actiunii de divort introduse de sotul meu dupa 20 de ani de casatorie. A ... (vezi toată discuția)
Justitia romaneasca nu lasa cuplurile cu copii sa se desparta ! Ecaterinaa Ecaterinaa Buna tuturor, Consider ca justitia romaneasca (si poate in parte si cea europeana) nu lasa cuplurile care nu se mai inteleg sa se desparta (sa se desprinda ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre viata si iubire BX BX Cand o inima a fost inghetata de durere, calea catre distrugere mai poate fi evitata sau este ceva predestinat ? Vietile noastre urmeaza o cale foarte lunga si ... (vezi toată discuția)