avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

cum aflu daca a fost la scanare cartea mea de munca sau cum o pot recupera daca fostul angajator nu mai vrea sa o inapoieze ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:13, 8 Mai 2010
1. Daca carnetul de munca a fost sau nu la scanat , va puteti interesa la Casa de Pensii .. pe baza B.I. sau C.I. al dvs va puteti interesa acolo.

2. In cazul refuz angajatorului de a va elibera carnetul de munca puteti sesiza in scris aceasta situatie Inspectoratului Teritorial de Munca sau instantei judecatoresti competente din zona in care angajatorul isi are sediul.
1-Avand in vederes caracterul strict individual al documnetului,in baza actelor de identitate puteti solicita la casa de pensii sa vi se comunice lamuriri
2-In situatia in care angajatorul intreprinde masuri contrare art 4(2) din decretul 92/1976 ,sunteti indreptatit a sesiza oficial ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca Any12 Any12 Buna seara, am fost angajata la o firma cu sediul in Bucuresti eu sunt din Galati. Intrebarea mea este, cum as putea intra in posesia cartii de munca care se ... (vezi toată discuția)
Scanare carte de munca Ank27 Ank27 Buna ziua! Ce se intampla in cazul unei persoane care are doua carti de munca in posesie?Le prezinta pe ambele la Casa de Pensii pentru prelucrare si ... (vezi toată discuția)
Prelucrare / scanare carte de munca CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Din anul 2009 n-am mai fost angajat cu, carte de munca. Pot sa ma duc acum personal la ITM pentru prelucrare si scanare? (vezi toată discuția)