Am fost depistat in trafic de catre politia rutiera cu o alcoolemie peste limita legala,in sange...1.20 respectiv 1,30 in scadere...nu mai conteaza...vreau sa stiu si eu daca in audienta la procuror trebuie sa vina si avocatul sau pot sa ma duc singur,iar in caz de proces trebuie neaparat sa ma prezint pt ca sunt la facultate la sibiu iar procesul va fi la bacau...orice raspuns este bine venit....multumesc
Incercati in faza de cercetare sa prezentati disponibilitatea si caracter sincer fata de organele de cercetare,care pot concluziona ,astfel incat sa nu se ajunga la instanta de judecata
eu pana acum am cooperat cu organele competente,insa ultima oara am cerut o recalculare la probele biologice,iar de atunci totul sa schimbat,au spus ca ma vor chema sa ma masoare sa ma cantareasca si sa dau o declaratie,si nimic...eu nustiu ce sa mai fac...deja amlipsit 2 saptamani de la facultate,bani cheltuiti pe drumuri facute fara niciun rost...deci nu stiu ce sa mai fac...:(
Este normal si de inteles schimbarea atitudinii oragnelor de cercetare ,ca urmare a pretentiei dvs,care obliga la cercetari suplimentare
La valorile mentionate, recalcularea alcoolemiei nu poate scadea ,de asemenea maniera incat sa ajunga in sfera contraventiei