avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

sintem patru mostenitori pe un teren vreau sa fac iesirea din indiviziune cum trebuie facut cit mai simplu? daca cu doi dintre ei nu vorbesc cum pot rezolva indiviziunea pentru a ma incurca nu vor sa facem iesirea din indiviziune
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 19:26, 8 Mai 2010
actiune in instanta avand ca obiect iesirea din indiviziune
daca ajungem la o intelegere se poate face si la un notar iesirea din indiviziune si cit costa?
Partajul voluntar se poate face si la notar.
De asemenea, in instanta de jduecata
puteti incheia tranzactie.
Cheltuielile si taxele vor fi stabilite in functie de valoarea
bunurilor care se impart.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de tranzactie este cea mai ieftina solutie de iesire din indiviziune ? omidee omidee Suntem 4 mostenitori , mama si trei copii, ai unui teren de 1550 mp ( care conf.certificatului de mostenitor se imparte in mod egal celor patru ) si a unui ... (vezi toată discuția)
Refuz deschidere succesiune petrisor67 petrisor67 Buna ziua! Va rog sa ma indrumati cum pot sa devin proprietarul de drept al unei suprafete de teren pe care a cumparat-o mama mea pentru mine.Precizez ca nu ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune pe cale judecatoreasca craciun jean craciun jean Tatal meu este decedat. Sunt in viata mama, eu si o sora a mea. Dorim sa rezolvam iesirea din indiviziune. Persoane cunoscute ne-au recomandat sa rezolvam ... (vezi toată discuția)